Woningbouw

Wie een huis bouwt, gaat niet over één nacht ijs. Het bouwen van een huis is een vertrouwenszaak. U wordt, als toekomstig bewoner, bij het gehele proces betrokken, u heeft eigen ideeën, voorstellingen en inbreng. U verwacht terecht een luisterend oor en praktische adviezen van de bouwondernemer. Bouwbedrijf Brevink geeft vertrouwen en speelt in op wat er leeft bij iedereen die deze stap onderneemt.

Wij houden van een eerlijke en transparante aanpak. U weet steeds waar u aan toe bent. Want alle afspraken, ook over de prijs, staan keurig op papier. De prijs tijdens de bouw ligt vast. Afspraak is afspraak.

Brevink garandeert dat u met een goed gevoel uw nieuwe woning kunt betreden. Uw huis is ons visitekaartje!

Haaksbergen_Rosinkweg9_9508_013_webGoenlo_De Velver8_98014_02_webEnschede_Hulskamphof6_9130101_01_web

 

 

 

 

 

Bouwteam

Wenst u om vanaf het begin tot het eind de touwtjes in handen te hebben? Kies dan voor een bouwteam. Dit is een projectgebonden samenwerkingsverband tussen opdrachtgever, aannemer en één of meerdere adviseurs, zoals een architect en/of installateur. Een bouwteam kan worden ingezet wanneer in een vroeg stadium behoefte is aan specifieke kennis die een aannemer en meerdere adviseurs kunnen inbrengen, bijvoorbeeld bij het maken van een ontwerp of de keuze voor een bepaalde installatie. Indien gewenst kunnen wij een architect en/of installateur aandragen. Een goede samenwerking en communicatie met alle betrokken partijen is van groot belang. 100% vertrouwen is hierbij de basis!

 

Referenties?

Bekijk onze referentiepagina voor de door ons opgeleverde woningen.